Unginvest AIB benytter cookies, for at vi skal kunne gi deg som bruker en bedre opplevelse.

Om Unginvest AIB

Vår Visjon:

Vi lærer sammen hver dag i et trygt, styrkebasert og humørfylt miljø, slik at alle ungdommene finner sin vei i utdanningssystemet.

UngInvest AIB er et styrkebasert og praksisnært læringssted for ungdommer som for en periode trenger et annet tilbud enn den ordinære videregående opplæringen. I løpet av et skoleår er 170 -180 ungdommer i UngInvest og det er kontinuerlig inntak. Vi har avdelinger i Drammen, Kongsberg, Midtfylket (ved Vikersund), Ringerike og et pilotprosjekt i Gol i Hallingdal.

UngInvest har flere verkstedstilbud: Trearbeid, mekaniske fag, kantine- og catering, media, salg, service og design og håndverk. I tillegg gis det tilbud om opplæring i norsk, matematikk, engelsk, data og samfunnsfag på pedagogisk verksted.

UngInvest – en skole i verdensklasse
Vi er stolte av vårt samarbeid med Kronprinsparets Fond og, som en av tre norske skoler, å ha blitt tatt inn i det verdensomspennende Ashoka-nettverket. UngInvest ble valgt for vårt fokus på å utvikle «changemaker-ferdigheter» hos våre elever; empati, kreativitet, lederskap og lagarbeid.

Kontaktinfo:
nettbutikk@unginvestAIB.bfk.no

WordPress Theme built by Shufflehound. Utviklet i samarbeid med BITdesign.no